صفحه اصلی پیام‌رسان پارسی بلاگ پست الکترونیک درباره اوقات شرعی

98/5/16
3:7 ع

محتوای تکراری یک از مشکلاتی است که بسیاری از صاحبان وب سایت ها و وب مستران با آن مواجه هستند. وجود محتوای تکراری در برخی وب سایت ها به خصوص درطراحی سایت فروشگاهی امری اجتناب ناپذیر است و گوگل نیز این موضوع را درک می کند. اما باید تعداد صفحات دارای محتوای تکراری به حداقل برسد و یا به وسیلهتکنیکال سئو آن ها را مدیریت کرد. 
وجود محتوای تکراری دلایل مختلفی دارد که در این نوشتار تک تک این موارد را بررسی خواهیم کرد و راه حل رفع آن را نیز آموزش خواهیم داد. بنابراین اگر شما نیز در وب سایت خود دچار مشکل محتوای تکراری هستید و یا می خواهید نحوه مدیریت این صفحات را بدانید، شما را به خواندن این مقاله دعوت می کنیم.

محتوای تکراری چیست؟

تعریف گوگل از محتوای تکراری به شرح زیر است:

محتوای تکراری یا duplicate content به معنای وجود دو یا چند URL متفاوت با محتوای دقیقا یکسان یا شبیه به هم است.

دو نوع محتوای تکراری وجو دارد:

  • محتوای تکراری خارج سایت
  • محتوای تکراری داخل سایت

محتوای تکراری

محتوای تکراری خارجی وجود دو یا چند صفحه با دامنه های مختلف است که برخی وب مسترها با هدف گول زدن گوگل قصد کسب رتبه را دارند و از طریق کپی کردن محتوا، جمع آوری محتوا و یا چرخش محتوا اقدام به این کار می کنند. اما گوگل با ارائه الگوریتم پنگوئن می تواند به سادگی متوجه این موضوع شود و سایت متخلف را پنالتی کند. 
محتوای تکراری داخل سایت ناشی از طراحی سایت ضعیف و یا ساختار معماری بد ناشی می شود. علت ایجاد این صفحات باید بررسی شوند و نسبت به رفع آن ها اقدام شود.

آیا محتوای تکراری به سئو سایت آسیب می رساند؟

گوگل اهمیت زیادی به محتوای یکتا و بارزش می دهد. از نظر گوگل لزومی ندارد یک محتوای مشابه دو یا چند بار در نتایج ظاهر شوند. گوگل به محتوای تکراری اهمیت نمی دهد و آن ها را از ایندکس خارج می کند. در نتیجه اگر داخل وب سایت تعداد زیادی صفحه با محتوای تکراری داشته باشید، گوگل آن ها را خزش می کند اما ایندکس نمی کند. در نتیجه بودجه خزش سایت که می توانست به صفحات مهم تر و دارای محتوای با ارزش تر اختصاص یابد، به هدر خواهد رفت.
از یک سو وجود محتوای تکراری سبب سردرگمی گوگل در انتخاب صفحه اصلی یک محتوا برای نمایش در نتایج خود می شود. در نتیجه ممکن است قدرت لینک ها و محتوا بین چندین صفحه تقسیم شود. در این حالت صفحه اصلی به سختی رتبه می گیرد.

پیشنهاد مطالعه:

تحقیق کلمات کلیدی دنباله دار

لینک سازی داخلی و اهمیت آن در سئو


  

98/5/7
3:52 ع

یکی از انواع مدل های نرده شیشه ای ، نرده های فیکس پوینت است. نرده های فیکس پونت به آن دسته از نرده های شیشه ای گفته می شود که در اتصالات آن از یراق آلات استیل و آلومینیومی  به صورت نقطه استفاده می شود. این نرده ها برای استفاده در ساختمان های مسکونی ، تجاری ، فروشگاه ها و راه پله ها بسیار مناسب و ایده آل است.از آنجایی که برای اجرای این نرده ها از لبه بیرونی تراس و یا پله استفاده می شود این مدل برای استفاده در مکان هایی که با محدودیت فضا مواجه هستند یک انتخاب مناسب است.

در نرده شیشه ای فیکس پوینتی شما یک سطح یکدست و یکنواخت از شیشه خواهید داشت و خبری از اتصالات بزرگ برای نگهداری شیشه نیست. باید توجه داشته باشید که اجرای این نوع از نرده شیشه ای یک شرط خاص نیاز دارد و آن هم اختلاف ارتفاع از سطح زمین است.این شیشه ها مستقیما به جداره سازه متصل می شود. به همین دلیل است که نصب این نرده را عمدتا در بالکن ها ، تراس ، راه پله ها شاهد هستیم. 

نرده شیشه ای سکوریت

در مطالب قبلی تنها از حفاظ استیل و نرده استیل به عنوان عناصر مدرن در معماری امروز صحبت کردیم در این مقاله به بررسی سایر حفاظ های مدرنی که برای ساختمانهای اداری و تجاری و حتی فروشگاه ها مناسب است می پردازیم. 

در اجرای نرده شیشه ای فیکس پوینت به چند نکته توجه داشته باشید

شما لازم است محاسبه دقیقی از میزان تحمل بار در این شیشه ها انجام دهید. به همین دلیل از شرکت عرضه کننده بخواهید محاسبات ساختاری آن را در اختیار شما قرار دهد.

شیشه های فیکس پوینت قابلیت اتصال به انواع سازه بتنی ، فلزی و اجری را دارند اما شما باید مطمئن شوید که نسبت به سال ساخت سازه آیا متریال بنای شما برای نصب ترده شیشه ای از استحکام کافی برخوردار است یا خیر.

انواع مختلف اتصالات استیل فیکس پوینت وجود دارد به همین دلیل از کارشناسان نصب این نرده ها بخواهید مناسب ترین نوع آن ها را متناسب با سازه شما در اختیارتان قرار دهد.

اجرای نرده شیشه ای فیکس پوینت

نرده شیشه ای فیکس پوینت از شیشه های سکوریت یا لمینت(همان شیشه های که در نمای اسپایدر کاربرد دارد) با ضخامت 10 و 16 میلیمتر  و همچنین یراق آلات آلومینیوم یا استیل تشکیل می شود. برای نصب نرده شیشه ای فیکس پوینت سوراخ  هایی در پایین شیشه ها ایجاد می شود تا بتواند فیکس کننده شیشه به دیواره را در آن قرار داد. محل این سوراخ ها که قرار است فیکس کننده ها در آن قرار بگیرد باید با محاسبات دقیق تعیین شود تا بتواند بار تحمیل شده را تحمل کند و از لنگر انداختن به یک سمت جلوگیری کند.

تعداد سوراخ های که برای اتصالات استیل در شیشه های به کار میرد بستگی به عرض ، ارتفاع و نوع شیشه به کار رفته در پروژه دارد. استانداری که برای ارتفاع این شیشه ها مغمولا به کار میرود 110 سانتی متر است.

دلیل استفاده از قطعات استیل برای این نرده های شیشه این است که جنس استیل در براب خوردگی مقاومت بالایی داشته و نظافت ان بسیار آسان است و همچنین ظاهر مدرن و ساده ان با شیشه های لمینت بسیار همخوانی دارد.

تمام فیکس پوینت ها به هر شکلی که باشند از 4 جزء تشکیل می شود.

اتصالات استیل فیکس پوینت

سه جزء نخست در پشت نمای شیشه و به اصطلاح داخل کار رفته و از نمای بیرونی دیده نمی شود.

یک بولت که عمده بار شیشه را تحمل می کند

کانکتور که محل آن پشت شیشه است

یک واشر

در پوش بخشی که در نمای بیرونی شیشه دیده می شود و معمولا به دو شکل دایره و مربع مورد استفاده قرار می گیرد.

استفاده از شیشه فیکس پوینت به تنهایی برای استفاده به عنوان حفاظ بالکن ،حفاظ راه پله ساختمان و یا حفاظ  پله های داخلی ساختمان کافی است. این نرده های شیشه ای به اندازه ای استحکام دارد که شما نگرانی بابت امنیت افراد حفظ جانشان نداشته باشید. چراکه همانطور که می دانید اولین دلیل برای نصب نرده تامین افراد و بچه ها است. نرده شیشه ای فیکس پوینت به تنهایی یک حفاظ یکدست است و هیچ ابزاری در آن وجود ندارد که مانع دید شما باشد. 

اما در صورتی که بخواهید امنیت بیشتری برای افراد ( بچه ها و سالمندان ) ایجاد کنید می توانید از هندریل های استیل ( نرده استیل ) به صورت دیواری و یا با اتصال به خود شیشه ها استفاده کنید. در این مورد هم دستگیره های استیل ( نرده استیل ) با سبک نرده شیشه مدرن شما هم خوانی داشته و به لحاظ زیبایی همچنان از یک محافظ مدرن در بنای خود بهره مند می شوید.

علاوه بر راه پله و تراس شما می توانید از نرده شیشه ای فیکس پوینت به عنوان حفاظ دور استخر نیز استفاده کنید. این نرده های شیشه ای برای استفاده در محیط های مرطوب دچار مشکل نشده و به دلیل اینکه اتصالات آن از جنس استیل و ضد زنگ زدگی است برای استفاده در محیط های مرطوب انتخاب مناسبی است.اما باز هم به یاد داشته باشید که برای نصب فیکس پوینت نیاز به اختلاف ارتفاع از زمین است.

 


  
مشخصات مدیر وبلاگ
 
sh[0]
 


لوگوی وبلاگ
 

عناوین یادداشتهای وبلاگ
خبر مایه
بایگانی
 
لینک‌های روزانه
 
صفحه‌های دیگر
دسته بندی موضوعی
 
دوستان
 

ترجمه از وردپرس به پارسی بلاگ توسط تیم پارسی بلاگ